Ανακοινώσεις

ΓΙΟΡΤΗ   ΤΟΥ   ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι της Χάλκης,

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 το πρωί , γιορτάζουμε τον πολιούχο της Χάλκης μας, Αγ. Νικόλαο με αρτοκλασία στην έδρα του Συνδέσμου μας. Σας περιμένουμε.

./.

ΠΑΜΕ  ΣΤΗΝ…… ΕΣΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου επισκεπτόμαστε το Γηροκομείο Κωνσταντινουπολιτών στην Ανάβυσσο, για να προσφέρουμε πολύ αγάπη . Θά έχουμε τη χαρά να είναι μαζί μας ο κ. Απόστολος Βερβέρογλου με την υπέροχη φωνή και το εξαιρετικό ταπεραμέντο.
Δηλώστε συμμετοχή.

*ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ*

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Χάλκης Κων/πόλεως» Ο Αγ. Νικόλαος » σας προσκαλεί στη

Μουσική Συναυλία 2015 Παίδων –Νέων .
Ένα ταξίδι γεμάτο χαρά και αγάπη για την μουσική.

Ελάτε την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 και ώρα 7 μ.μ.
στην έδρα του Μορφωτικού Συνδέσμου Χάλκης Κων/πόλεως Αχιλλέως 59 Π.Φάληρο,
για να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας.
Να χαρούμε μαζί τους και να τους αφήσουμε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Κοίμησης Θεοτόκου Π.Φαλήρου
με Μαέστρο-Δάσκαλο τον κ. Απόστολο Βαλσαμά

./././

ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ απο τις Απελάσεις

Η εφημερίδα «ο Πολίτης» και ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Χάλκης «Ο Αγ. Νικόλαος»
και 12 πρωτοβάθμια Κωνσταντινουπολίτικα Σωματεία και Σύλλογοι συνδιοργανώνουν μια ξεχωριστή εκδήλωση μνήμης
«MΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ από τις Απελάσεις»
με στόχο να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι τα γεγονότα του βίαιου ξεριζωμού του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης με τις απελάσεις του 1964.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, στις 6 το απόγευμα, στη μεγάλη αίθουσα τελετών του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου Κυρίτση, στο κέντρο της Αθήνας) με ελεύθερη είσοδο.

Η εφημερίδα «ο Πολίτης» , ο οποίος εκδίδεται ανελλιπώς από τον Ιούνιο του 1967 επί 48 συναπτά έτη, τιμά την μνήμη των απελαθέντων ιδρυτών της.

Συνδιοργανωτές:
Αδελφότητα Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου «Ο Ταξιάρχης»,
Εστία Κωνσταντινουπόλεως,
Μορφωτικός Σύνδεσμος Χάλκης «Ο Άγιος Νικόλαος»,
Νέος Κύκλος Κωνσταντινουπολιτών, Πολιτιστικός, Μορφωτικός, Φιλανθρωπικός και Φιλαθλητικός Σύνδεσμος «Γαλατά» Κωνσταντινουπόλεως, Σύλλογος Ζαππίδων, Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών, Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Κωνσταντινουπόλεως (Σ.Ε.Β.Α.Σ.Κ.), Σύνδεσμος Ιωακειμειάδων, Σύνδεσμος Κεντρικιάδων, Σύνδεσμος Μεγαλοσχολιτών, Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Ζωγραφειωτών και Σωματείο Ελλήνων Υπηκόων Απελαθέντων εκ Τουρκίας

***************

^^ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ^^

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Χάλκης Κων/πόλεως “ Ο Άγιος Νικόλαος ”, με την ευλογία της Α.Θ.Π. Οικουμενικού Πατριάρχη
κ.κ. Βαρθολομαίου και σε συνεργασία με τον Μυρεψό του Οικ. Πατριαρχείου, φαρμακοποιό κ. Ιωσήφ Κωνσταντινίδη,
έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην έκθεση :

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΜΥΡΟΝ

Παρασκευή, Έψηση & Καθαγιασμός

στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Κωνσταντινουπολιτών 3, 4 και 5 Οκτωβρίου 2014,στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο.

Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στο μυστηριακό κόσμο των Μυρίπνοων βοτάνων και των λοιπών υλικών σύστασης του Αγίου Μύρου, όπου θα υπάρχει ενημέρωση για τυχόν απορίες, ερωτήσεις, διευκρινίσεις και ιστορικά δεδομένα.

Το φωτογραφικό υλικό και οι διαφάνειες που θα εκτεθούν είναι του ερασιτέχνη φωτογράφου κ. Δημητρίου Παλαβίδη.

Χώρος Έκθεσης :
Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο ,
Aίθουσα Πίνγκ – Πόνγκ, ( Ζωγραφείου Λυκείου & Μεγάλης του Γένους Σχολής, Άλιμος) Τηλ. 210-9926420

Είσοδος ελεύθερη
Διάρκεια έκθεσης:
Παρασκευή 3/10 : 19.00 -23.00
Σάββατο 4/10 : 11.00 -23.00
Κυριακή 5/10 : 11.00 -23.00

ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ κ. Διον. Χατζηδάκη

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολυχώρου στο Δημαρχειακό Μέγαρο Παλαιού Φαλήρου, το πρωί της Κυριακής 31 Αυγούστου 2014 στις 12, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου κ. Διονυσίου Χατζηδάκη καί των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου, όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Στην τελετή προίστατο ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Ν. Σμύρνης και Π.Φαλήρου κ.κ. Συμεών ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν , εκπρόσωποι μαζικών φορέων καθώς και πλήθος κόσμου.
Ο Σεβασμ. Μητρ. κ. Συμεών συνεχάρη με εγκαρδιότητα τους εκλεγέντες, ευχήθηκε ενότητα, συνεργασία και έμπνευση για το καλό της Πόλης και διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολη θα είναι παρούσα σε κάθε θετική πρωτοβουλία.

Ο Δήμαρχος Π.Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος ας μην ξεχνάμε εκλέγεται για τέταρτη συνεχή φορά, κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του, ανέφερε ότι η περίοδος που αρχίζει χαρακτηρίζεται από σημαντικές προκλήσεις που απαιτούν την συλλογική προσπάθεια και συστράτευση όλων των κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων της Πόλης.
Τόνισε ότι πρέπει να συνεννοηθούμε όλοι έχοντας κατά νου πως το μόνο κόμμα που πρέπει να υπηρετούμε είναι ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου . <br
Aς σημειωθεί ὅτι ο Σεβασμιώτατος κ.Συμεών προσκάλεσε με εγκαρδιότητα τους Δημοτικούς Συμβούλους πού επέλεξαν νά ορκισθούν μέ πολιτικό όρκο, νά φωτογραφηθούν μαζί του. Ετσι πέρασε το μήνυμα της Εκκλησίας, της ενότητας και το σεβασμό της ελευθερίας των ανθρώπων.
Μία κίνηση με πολλούς συμβολισμούς.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σεβασμιώτατο για τον πάντα καίριο λόγο του.

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Χάλκης Κων/πόλεως «Ο Αγ. Νικόλαος» ήταν παρών στην ορκωμοσία για να τιμήσει τον ΑΞΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ και να του ευχηθεί καλό ξεκίνημα στην νέα πενταετία του.

## ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ##

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Χάλκης Κων/πόλεως «Ο Άγιος Νικόλαος»
και οι Εκδόσεις Τσουκάτου
σας καλούμε για ένα ταξίδι αναμνήσεων στην Κων/πολη, στην γλυκειά μας Πόλη, στην Αγιά Σοφιά, στο Μπαλουκλή, στο Φανάρι, και στη Χάλκη,
παρέα με τα δύο βιβλία του Μηνά Ιωακειμόπουλου,

«Τριαντάφυλλα και αγκάθια της Κωνσταντινούπολης»
και

« Η μελωδία της εκδίκησης »

τη Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014, στις 18:30,
στην έδρα του Μορφωτικού Συνδέσμου Χάλκης «Ο Άγιος Νικόλαος», Αχιλλέως 59, Παλ. Φάληρο.
Θα μας πουν δύο λόγια για τα βιβλία και πολλά….. για τη μουσική, οι δημοσιογράφοι:

Αφροδίτη Ζούζια, Μανώλης Κωστίδης και ο συγγραφέας Μηνάς Ιωακειμόπουλος

Ελάτε! να ζήσουμε όλα αυτά , αλλά… και να χορέψουμε.

* ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ *

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Χάλκης Κων/πόλεως «ο Αγιος Νικόλαος» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση – κοπή της βασιλόπιτάς μας, με θέμα

“ Μονές και Εκκλησίες της Χάλκης ”
η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 6.00μ.μ.,
στην αίθουσα Πολυχώρου του Δημαρχιακού Μεγάρου Π.Φαλήρου,Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος.

Στην εκδήλωση θα παραστούν οι Σεβασμ. Μητροπολίτες: Ν.Σμύρνης & Π.Φαλήρου κ.Συμεών, Πριγκηποννήσων κ.Ιάκωβος, Ανθηδώνος κ.Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Π.Φαλήρου κ.Διον. Χατζηδάκης, και εκπρόσωποι από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας «Προφήτης Ηλίας» με την χορωδία και το χορευτικό του.

Πληροφορίες στα τηλ. 210-9844256, 6937389417

** Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η **

– 3 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.30μ.μ.
η εφημερίδα “ο Πολίτης” και ο Μορφ. Σύνδεσμος Χάλκης Κων/πόλεως
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου, του Αλέξανδρου Μασσαβέτα
«Διαδρομές στο Φανάρι, τον Μπαλατά και τις Βλαχέρνες», εκδόσεις Ιστός,
που θα γίνει στην φιλόξενη αίθουσα μας Αχιλλέως 59 Π.Φάληρο.τηλ. 210-9844256, e-mail: sylchalk@otenet.gr.

Θα μιλήσουν:
Στέλιος Ελληνιάδης δημοσιογράφος,
Μανώλης Κωστίδης δημοσιογράφος,
Νικόλας Νικολαϊδης υποψ.δρ.ΕΚΠΑ,
Χάρης Θεοδωρέλης –Ρήγας εκδότης

Θα χαρούμε να είστε μαζί μας για να ζήσουμε ένα ταξίδι στις αξέχαστες γειτονιές της Κων/πολης.

#*#*#*#*#*

* ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ *

Οι εκδόσεις Τσουκάτου σας προσκαλούν στην παρουσίαση της αυτομυθιστορίας του Γιάννη Βλαστού,

Μπαμπά να μιλήσω;
Η εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ώρα 19.30 στον φιλόξενο χώρο του Μορφωτικού Συνδέσμου Χάλκης Κων/πόλεως «Ο Άγιος Νικόλαος»
Αχιλλέως 59, Π. Φάληρο, τηλ. 210-9844256, e-mail: sylchalk@otenet.gr.

Θα χαρούμε να είστε μαζί μας για να ζήσετε ένα ταξίδι στην λογοτεχνία με πολλές εκπλήξεις .

./
Παρακαλούνται οσοι διαθέτουν φωτογραφίες ή άλλο υλικό
σχετικά με το νησί μας τη *ΧΑΛΚΗ*,
e-mail : sylchalk@otenet.gr

** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ **

Κορυφαία διάκριση για το Διονύση Χατζηδάκη από την Ευρωπαϊκή Ένωση
Την κορυφαία διάκριση, ως ένας από τους καλύτερους δημάρχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατέκτησε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, στα πλαίσια της απονομής του βραβείου LOCAL LEADER OF THE YEAR (κατηγορία ACHIEVEMENT IN GΟVERNMENT).

Η τελική επιλογή πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 18 Δεκεμβρίου 2012, σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης «ΖΑΚ ΝΤΕΛΟΡ».

Από τους έξι φιναλίστ, προκρίθηκαν, ο εκπρόσωπος της Νορβηγίας, της Ελλάδας και του Βελγίου. Πρώτος κατετάγη ο Νορβηγός, δεύτερος ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και τρίτος ο Βέλγος συνάδελφός του ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην διαδικασία συμμετείχαν 350 δημόσιοι λειτουργοί και αιρετοί από όλη την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση.

Στην επιλογή του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, αποφασιστικό ρόλο, μεταξύ άλλων, έπαιξαν :
Το γεγονός ότι σε μια εποχή που η Χώρα μας έχει οικονομικό πρόβλημα και σχεδόν καθημερινά στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς τύπου κυριαρχούν αρνητικές ειδήσεις για την Ελλάδα, ένας Δήμος, το Παλαιό Φάληρο, κατορθώνει και είναι πλεονασματικός στην οικονομική του διαχείριση
Η πλήρης αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και των σχετικών δυνατοτήτων που παρέχουν με την ανάλογη χρηστή διαχείριση τους
Το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή εκλέγεται επί τρεις συνεχείς θητείες μα αυξανόμενο μάλιστα εκλογικό ποσοστό κάθε φορά.

Στον σύντομο λόγο του, κατά την τελετή βράβευσης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, τόνισε:

¨Κυρίες, κύριοι, αγαπητοί συνάδελφοι,
Η σημερινή βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή, για την χώρα μου την Ελλάδα, για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και για μένα προσωπικά ως Δήμαρχο αυτής της όμορφης παραλιακής πόλης των 70.000 κατοίκων.
Την τιμή αυτή την μοιράζομαι με τους συνεργάτες μου και το προσωπικό του Δήμου. Σε μια εποχή που η χώρα μου αλλά και άλλες χώρες της Ευρωζώνης έχουν οικονομικά προβλήματα, ο Δήμος μας είναι πλεονασματικός στην οικονομική του διαχείριση. Το επίτευγμα αυτό είναι το αποτέλεσμα της αυστηρής διαχείρισης των δημόσιων πόρων, της αξιοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Όταν οι Δήμαρχοι και οι Πολιτικοί μιλούν λιγότερο και δουλεύουν περισσότερο είναι βέβαιο ότι θα έχουν καλά αποτελέσματα. Αυτή την αρχή την έχω κάνει πράξη και στις τρεις συνεχόμενες θητείες μου ως Δήμαρχος Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου¨

Προς
Δήμαρχο Π.Φαλήρου
κ. Διον. Χατζηδάκη
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Χάλκης Κων/πόλεως «Ο Αγ. Νικόλαος» καθώς και τα μελη αυτού εκφράζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια για την ανάδειξη σας ως δεύτερου κατά σειρά καλύτερου Δημάρχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης επί τριακοσίων πενήντα υποψηφίων.

Η διάκριση σας αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για Πατρίδα μας, την Ελλάδα και για το Π.Φάληρο, αποτελεί και πράξη αναγνώρισης, της μέχρι τώρα προσφοράς σας στον Δημαρχιακό θώκο.

Ευχόμαστε καλή δύναμη για την συνέχιση αυτού του έργου.
Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Περικλής Χ. Πασχαλίδης
H Γεν. Γραμματέας
Κατερ. Αθανασιάδου

~~~~~~~

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Χάλκης Κων/πόλεως,
οι Εκδόσεις Χατζηλάκος και το Βιβλιοπωλείο Βερβέρογλου,
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως
Κατερίνας Γλυνού

*Ακόμη ένα
Τσέρυ Μπράντυ*

στον Μορφωτικό Σύνδεσμο Χάλκης Κων/πόλεως, Αχιλλέως 59 Π.Φάληρο την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 19.30

Θα προλογίσει ο συγγραφέας Χρήστος Δεσύλλας.
Θα διαβάσουν αποσπάσματα οι ηθοποιοί Σπύρος Μπιμπίλας & Γιάννα Σταυράκη.
Την παρουσίαση θα συντονίσει η Βιβή Μπράτου –Τότσκα και θα την πλαισιώσει με την ζωντανή του μουσική ο Απόστολος Βερβέρογλου.

Θα χαρούμε πολύ να έρθετε για να ζήσετε και εσείς ένα ταξίδι στην λογοτεχνία.

##############

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα είναι μεγάλη μας χαρά, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην κοπή της Βασιλόπιτάς μας και την έναρξη των εκδηλώσεών μας με θέμα την “Εκπαίδευση”, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, η οποία θα γίνει
το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.00 μ.μ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία θα παραστούν εκπρόσωποι από το Πανεπιστήμιο Αθηνών :

-Θα αποδοθεί τιμή στον Σεβ. Μητρ. Πριγκηποννήσων κ.κ. Ιάκωβο,
-Θα τιμηθεί ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Διον. Χατζηδάκης,
-Θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν μαθητές που φοιτούσαν το 1953 στην Αστική Σχολή Χάλκης.

Την έναρξη των εκδηλώσεων για την “Εκπαίδευση” θα προλογίσει
ο Ομότ. Καθηγητής Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Ειδ. Γραμματέας του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών κ.Λαυρέντιος Δελλασούδας.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα του συλλόγου 2109844256και 2109844218, 6937389417.

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Νήσου Χάλκης Κωνσταντινουπόλεως
«Ο Αγ. Νικόλαος» σας προσκαλεί σε εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης την Τρίτη 29 Μαΐου 2012 και ώρα 19.30 στην αίθουσα τελετών του κεντρικού κτηρίου του Φιλολογικού Συλλόγου « Παρνασσός » Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, στην Αθήνα, όπου το

Επίτιμο Μέλος του Μορφωτικού Συνδέσμου Χάλκης Κων/πόλεως
Καθηγητής κ. Λαυρέντιος Δελλασούδας
Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών & Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών,θα εκφωνήσει επετειακό λόγο με θέμα :

«Το μήνυμα της 29ης Μαϊου 1453 : Πομποί και δέκτες του μηνύματος».

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με Μικρασιατικοὺς σκοποὺς και τραγούδια από το Μουσικὸ Σύνολο «Διθύραμβος» και τις «Μουσικὲς Διαδρομές», υπο την διεύθυνση της κ. Δέσποινας Σκουλάξενου.
Την εκδήλωση επιμελείται ο Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός».

Ο Πρόεδρος
Περικλής Χ. Πασχαλίδης
Η Γεν. Γραμματέας
Κατερ. Αθανασιάδου

*************

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ 20/3/2012

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Νήσου Χάλκης Κων/πόλεως συμμετέχει και στηρίζει την προσπάθεια για την διάσωση της Εστίας Ν. Σμύρνης.
Δεν πρέπει ν’ αφήσουμε να σβήσει το τόσο πολύτιμο και ποικίλο έργο της, το οποίο αποτελεί ζωντανό μάρτυρα στις επόμενες γενιές θυμίζοντάς μας τις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε ο Μικρασιατικός Ελληνισμός.

Ας ακουστούν οι φωνές όλων μας, ώστε να μην χαθεί ένα ακόμα κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς γιατί δεν είναι μόνο ένα απλό στολίδι της Ν. Σμύρνης, αλλά είναι ολόκληρη η ιστορία της Μικρασιατικής κοινωνίας. Θερμά συγχαρητήρια και στο Mikrasiatis.gr, που προβάλλει και ενισχύει την όλη προσπάθεια.

** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ **

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2012
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας,στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Π.Φαλήρου Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, η οποία θα γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.00 π.μ.

Στην εκδήλωση θα παραστούν, ο Ποιμενάρχης μας Σεβ. Μητρ. Πριγκηπονήσσων κ.κ. Ιάκωβος, ο Ηγούμενος της Ιεράς Θεολογικής Σχολής Χάλκης Κων/πόλεως Μητρ. Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρος, ο Δήμαρχος Π.Φαλήρου κ.Διον. Χατζηδάκης με το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Ζηρού κ.Γιολδάσης Δ. και εκπρόσωποι από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ.α.
Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Περικλής Χ. Πασχαλίδης
H Γεν. Γραμματέας Κατερ. Αθανασιάδου

##############